Service voor waarden

Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden leest en begrijpt voordat u uw bestelling plaatst. Door u te abonneren op of te kopen bij ELIPTV, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om u op onze services te abonneren.
Elk abonnement staat slechts één verbinding toe. Het gebruik van meer dan één verbinding leidt tot opschorting zonder restitutie.
Kanalen en VOD kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of verwijderd.
ELIPTV staat het opnieuw streamen, verzenden of distribueren van de aangeboden inhoud niet toe.
De kwaliteit van de inhoud is afhankelijk van verschillende factoren, zoals internetsnelheid, bandbreedte en streamingbronnen.
Het gebruik van proxy-/VPN-applicaties of servers is niet toegestaan ​​en kan leiden tot opschorting van de dienstverlening zonder restitutie.
Onze service werkt overal ter wereld, zolang uw internetprovider onze diensten niet blokkeert.
U bent verantwoordelijk voor alle kosten of lasten die verband houden met uw datagebruik of internetkosten.
Alle verstrekte informatie of gegevens moeten juist zijn en u moet de eigenaar zijn of het recht hebben om de betaalmethode te gebruiken die is gebruikt om een ​​product bij ons te kopen.
Onze diensten kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt.
We hebben het recht om uw gebruik van onze diensten of toegang tot inhoud onmiddellijk te beëindigen of te beperken zonder voorafgaande kennisgeving of aansprakelijkheid als we vaststellen dat u een van de algemene voorwaarden heeft geschonden.
Alle ELIPTV-handelsmerken zijn eigendom van ELIPTV en kunnen op geen enkele manier worden gekopieerd, gedownload, gedeeld of gebruikt.