Over Ons

Wij stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent om meer over ons bedrijf te weten te komen. Bij ELIPTV bieden we een uitzonderlijke IPTV-streamingdienst die wereldwijd toegankelijk is met onmiddellijke activering en gratis installatie. Onze toewijding aan het leveren van betrouwbare service wordt ondersteund door ons toegewijde technische team, dat ervoor zorgt dat onze klanten de hoogst mogelijke streamingervaring van kwaliteit ontvangen.

Onze uitgebreide ervaring in de IP TV-industrie heeft ons in staat gesteld een toonaangevende leverancier te worden, met de mogelijkheid om de beste abonnementsservice rechtstreeks aan te bieden op een verscheidenheid aan apparaten, waaronder Samsung en LG Smart TV’s, laptops, Macbooks, Android TV’s, Android Boxes, IP TV Box, Dreamlink, AVOV, Smart IP TV, MAG, Openbox, Apple TV 4 & 5, tablets, iPad, iPhone, Dreambox, STB-emulator, Enigma 2, Nvidia Shield Box, VU+, Amazon Firestick en smartphones.

Als IP TV-reseller kunt u ook profiteren van onze diensten door vanuit uw luie stoel duizenden dollars te verdienen. We bieden de goedkoopste IPTV-prijzen voor zowel klanten als wederverkopers, en met de grote vraag naar IPTV-diensten wereldwijd is dit een uitstekende gelegenheid om lid te worden van de IP TV-gemeenschap